Загубата на интерес към ласки в леглото може да бъде

...
 
Загубата на интерес към ласки в леглото може да бъде
Коментари Харесай

Какво да правите, когато мъжът ви не ви желае?

 

Загубата на интерес към милувки в леглото може да бъде нездравословна за връзката – и когато брачният партньор ви стартира да демонстрира все по-рядко физически интерес към вас, това може да бъде много тревожно.

 

Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да се отпуснете. Вижте тези вероятни аргументи, които могат да накарат брачна половинка ви да се отдръпне:

 

 1. Медицинско положение

Абсолютна е вероятността брачният партньор ви да минава през нещо здравно, само че към момента не желае да ви ангажира с него. Не че брачният партньор ви не ви желае полово, той просто се опасява от ситуацията си.

 

Ако казусът е подобен, единият би трябвало да почита потребността на другия от дискретност и да изчака информацията да му бъде дадена. Има редица медицински положения, които биха предиздвикали мъжа да се въздържа от фамилиарност.

 

 2. Хормонални несъответствия

Мъжете също могат  да преминат през фаза на ниска хормонална фаза в равнищата на тестостерон. Това е известно като хипогонадизъм и може да докара до липса на полов вкус. Това е по този начин, тъй като губят своята мощ, сила и устойчивост!

 3. Психологически проблеми

Травма или скорошно събитие може да провокира липса на интерес към фамилиарност у някои. Това може да е стресиращо персонално събитие и така нататък Ако казусът е подобен, консултацията с терапевт е най-хубавият метод да продължи напред.

4. Стрес

Много мъже са склонни да се отдръпват от милувки в леглото, в случай че са изправени пред проблем на работа или са под огромен напън. Естествено е да не фокусирате силата си в полово наслаждение, в случай че се сблъсквате с реакция на работа. Това е краткотраен проблем и би трябвало да се позволи, откакто атмосферата в офиса се усъвършенства. Подкрепата на колегата при такива условия би била чудесна.

 

5. Загуба на интерес

Сексуалната фамилиарност минава през своите стадии и когато двама души са дружно за известно време, вие сте склонни да се чувствате уредени и удобно един към различен. Въпреки това, не е обикновено брачният партньор ви въобще да не ви желае.

 

Понякога, заради избрани фактори и аргументи, може би интимността е застанала на назад във времето – само че вие имате право да знаете за какво. Имайте поради, че това няма нищо общо с вас и не би трябвало да се обвинявате.

 

Ето няколко значими съвета.

 

1. Разберете, че целите се трансформират

Липсата на полова фамилиарност може да възникне, когато целите на хората се трансформират. Понякога дълготрайните връзки водят до раждане на деца, пазаруване на жилище, ръководство на финанси и други

Това могат да бъдат съществени аргументи, заради които брачният партньор ви не се ангажира с вас полово.

Но ключът тук е да поддържате връзка ясно със брачна половинка си и да му кажете, че макар че целите са разнообразни, вие сте на една и съща страница

 

 2. Дайте му известно време да се излекува

 

Когато брачният партньор ви не желае да прави секс, допустимо е брачният партньор ви да се опасява да приказва за нещо, което смущава тялото му и по този метод не желае да занимава с нещо физическо с вас, тъй като не желае да ви тормози.

 

Запомнете: интимността може да има и други форми – не е наложително да има проникващ темперамент. Можете да се насладите на интимността по доста способи. След като положението или казусът бъдат прегледани, на брачна половинка ви може да му е по-лесно да бъде физически с вас.

 

 3. Бракове без секс …съществуват

 

Колкото и да ви е необичайно, браковете без секс, само че и без невярност са постоянно срещани.

 

Вие сте най-хубави другари един с различен, само че еротичната аура на връзката е на назад във времето. Може би е време да се заемете с това, само че това не значи, че брачният партньор ви е спрял да мисли за вас полово. Вкарайте брачна половинка си в въодушевление – направете нещо, което той харесва, може би ролева игра или малко осветяване за въодушевление?

 

Откриването на нови неща може да докара до оригиналност във връзката.

 

4. Помогнете му да облекчи напрежението

 

Ако брачният партньор ви не желае да прави секс, може би той страда от големи пристъпи на вътрешен стрес – даже и да не го демонстрира и вие нямате визия, че претърпява нещо. Единственото нещо, което би трябвало да извършите тук, е да седнете и да говорите за нещата.

 

Дайте му разтуха и поддръжка, че сте до него. Накарайте го да повярва, че няма да го съдите или да бъдете снизходителни за това по какъв начин се усеща.

 

Това ще му разреши да приказва с вас – откакто вие сте в положение да решите какъв е казусът и къде са точките на стрес, ще можете да се борите като екип. Практикувайте ефикасна връзка и тогава ще има време да влезете в въодушевление и да стигнете до фамилиарност.

 

5. Поемете водещата роля

 

В началото нещата нормално са розови и щастливи, тъй че не сравнявайте връзката си с това, което беше първоначално. Не мислете, че мъжът постоянно би трябвало да носи отговорност за инициирането на еротичния диалог или за настроението в леглото.

 

6. Опитайте нови неща в леглото

 

Опитайте се да извършите нещата вълнуващи. Колкото и неуместно да звучи, монотонността в леглото може да накара мъжете да се оттеглен. Ако смятате, че брачният партньор ви не желае да прави секс, пробвайте се да говорите с него за дребна ролева игра. Това е добър способ да разберете какво възбужда вашия сътрудник и го кара да желае да взе участие. Това би било по-привлекателно за вашия брачен партньор и може да наруши монотонността на секса.

Запомнете: Връзката се нуждае от спомагателни старания всеки ден!

 

7. Говорете с него

Ако смятате, че брачният партньор ви не ви желае полово, предлагаме да опитате първо да говорите с него. Едно от най-простите и подценявани решения е просто да говорите с колегата си. Може би и той се тревожи за същото. Това, че постоянно той би трябвало да инициира  секс, може също да го накара да се усеща нежелателен. Винаги е най-добре да изчистите недоразуменията си, като ги изречете на глас.

 

8. Приемане на това, което Той желае

 

Сексуалността е комплицирано нещо и е значимо и двете страни да се любуват на физическата фамилиарност. Ако някой от тях не е в положение да изрази това, което желае, това може да докара до неодобрение в спалнята. Следователно приемете това, което той желае и го пробвайте!

Вижте още ⤵️

 

 

 

 

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР